Laden Evenementen

« Alle Evenementen

De Zalige Zondag Live met Ralph de Jongh en Doctor Love Power

zondag 27 oktober , 14:00 tot 17:30

Zalige Zondagen Live met Ralph de Jongh en Doctor Love Power and the Hula Hoopers:

Yeah! Vanaf zondag 27 oktober nog meer live concerten in jullie Hip! Want vanaf dan (bijna) elke zondag live muziek op ons podium. Soms een band van ver, dan weer een band van om de hoek, soms gratis entree, soms een paar eurootjes, maar altijd goed, super gezellig en top geluid. Beleef het samen met andere concert liefhebbers en je zondagmiddagen kunnen niet meer stuk!

We beginnen met twee ‘oude bekenden’, te weten Ralph de Jongh en Doctor Love Power. Beide ook al present op Hip on the Farm van 2023.

Ralph de Jongh

Ja, zijn stem lijkt erg op die van Mick Jagger, maar daarmee zou je Ralph de Jongh te kort doen. De man met blonde manen heeft veel meer in petto. Prachtige bezwerende liedjes en een podium performance die je compleet hypnotiseert! Het valt moeilijk uit te leggen. Je moet het zien en horen. Eén ding is zeker; binnen 10 minuten ben je verkocht en helemaal in de ban van Ralph de Jongh!!

Doctor Love Power and the Hula Hoopers

Het uit Duitsland afkomstige Doctor Love Power toert door Nederland en doet uiteraard De Hip aan. Want sinds twee jaar zitten er in de twee Holländer in de van oorsprong Hamburgse band. En één van die Holländer is ook nog eens de broer van Fonz. Muzikaal is het Blues n’ Roll,  soms funky en altijd groovy, met een voorname rol voor het Hammondorgel en een uiterst charismatische zanger.

Zaal open 14 uur

Aanvang 14.30 uur

Tickets 10 euro

Ticket kopen?

Koop hier je ticket
Kosten:
€10

Gegevens

Datum:
zondag 27 oktober
Tijd:
14:00 tot 17:30
Evenement Categorie: